Zonnen Alp Salzburgerland

Zonnen Alp

Slechtst op 10 km. afstand van Altenmarkt bevindt zich op een gezonde hoogte van 1.100 m. het typisch Oostenrijkse dorpje Forstau. Op een heerlijke zonnige plek is het vrijstaande huis Sonnen-Alp gelegen. Op de 1ste etage bevindt zich een geheel gerenoveerde woning. De toegang naar de 2e etage, een privé deel van de eigenaren, is via de gezamenlijke gang op de 1e etage. De ruime woning (100 m2)

vanaf
€ 345,-
Pistenblick Forstau Salzburgerland

Pistenblick Forstau

Op de grens van de provincie Salzburgerland met Steiermark is het pittoreske dorpje Forstau gelegen. Omringt door de prachtige natuur, met zicht op de skipiste van Forstau, vind u dit verzorgde vakantiehuis waar u de vakantiewoning op de 1e etage bewoont.De gehele 1e etage staat tot uw beschikking welke bestaat uit een gezellige woonkamer met open keuken voorzien van vaatwasser, een heerlijk

vanaf
€ 538,-
Aualm (FRT100) Salzburgerland

Aualm (FRT100)

Locatie: vrijstaand, hoogte 1700 m, uitzicht op panorama. Toegang/parkeren: onverharde weg, ca. 6 km. pkw-parkeerplaats ca. 6 km. Toegang tot het huis via de kabelbaan. Ski-afdaling tot aan het huis mogelijk. Grondstuk: Nog een ander vakantiehuis op het grondstuk.Belangrijke informatie: De verhuurder zorgt voor het transport van bagage en indien gewenst, ook voor boodschappen per sneeuwscooter.

Huisdieren welkom
vanaf
€ 3.149,-
Bergfreunde
AlpenReizen
koop-wandelspullen