Puradies Salzburgerland

Puradies

In het Salzburgse Leogang vind je hotel Puradies. Hotel Puradies is een waar paradijs. Dit hotel heeft een unieke moderne stijl, geïnspireerd door de natuur. Het hout in het hotel komt uit de Oostenrijkse bossen. Een plek om je goed en thuis te voelen, en waar je de tijd met veel plezier doorbrengt. Geniet van het prachtige en unieke uitzicht rondom het hotel. Maak een wandeling door de bergen

4 Sterren Hotel
vanaf
€ 447,-
St. Leonhard Salzburgerland

St. Leonhard

Bij de grens van Tirol en Salzburg ligt het mooie Leogang. Voor een rustige vakantie ben je hier op de juiste plek. De 1000m² grote wellness en het binnenzwembad hier zijn uitstekend. 's Ochtends begin je met een uitgebreid ontbijt van het verse en uitgebreide buffet en 's avond krijg je een heerlijk 4-gangen menu.

4 Sterren Hotel
vanaf
€ 231,-
Hotel Kirchenwirt Salzburgerland

Hotel Kirchenwirt

Centraal gelegen, zeer comfortabel en sfeervol hotel met een uitstekende keuken. Het (à la carte) restaurant dat bij het hotel hoort, staat met één koksmuts in de restaurantgids van Gault & Millau.

8 Personen Hotel
vanaf
€ 93,-
Hotel Puradies Salzburgerland

Hotel Puradies

Prachtig 4-sterren Superior wellnesshotel op korte afstand van de liften naar het skigebied Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn.

8 Personen Hotel
vanaf
€ 326,-
Bergfreunde
AlpenReizen
koop-wandelspullen