Appartementen Pamina Salzburgerland

Appartementen Pamina

gratis skibus op ca. 150 m. in een paar minuten bij de lift naar Saalbach-Hinterglemm rustige omgeving De appartementen Pamina liggen vlak bij het centrum van Viehhofen, een rustig bergdorpje bij het grote skigebied van Skicircus Saalbach-Hinterglemm. Een ideale vakantiebestemming voor wie houdt van rust, maar wie ook lekker wil kunnen skiën! Bij voldoende sneeuw daal je af op je ski’s tot ca.

vanaf
€ 413,-
Glemmy Salzburgerland

Glemmy

Glemmy is gelegen in Viehhofen, een klein karakteristiek dorpje vlakbij het bekende Saalbach, Hinterglemm, Leogang en Fieberbrunn. Het appartementencomplex bevindt zich in het centrum van Viehhofen, waar vele faciliteiten te ondernemen zijn zonder last te hebben van de vakantiedrukte. Het dorp kent een persoonlijke en ongedwongen sfeer. Het gebied is ideaal voor wandelaars en mountainbikers.

3 Sterren Appartement
vanaf
€ 96,-
Viehhofen Salzburgerland

Viehhofen

Deze drie mooie appartementen (AT-5951-941) zijn in 2007 gebouwd. Het huis bevindt zich midden in het skigebied Saalbach-Hinterglemm-Leogang; direct aan de piste. Het dorpscentrum is dichtbij en lopend te bereiken, waar u een supermarkt zult vinden, enkele cafés en restaurants. De skibus kunt u te voet of op de ski's bereiken in enkele minuten. Via de Viehhofen piste kunt u direct naar het

vanaf
€ 690,-
koop-wandelspullen