Achenberg Groß Tirol

Achenberg Groß

Dit vrijstaande groepshuis is verdeeld over 3 verdiepingen en ligt tussen de bekende skidorpen Westendorf en Brixen im Thale. Je bewoont dit groepshuis geheel alleen. Er zijn 7 slaapkamers en het is uitermate geschikt voor grote families, vriendengroepen of een sportteam. Het groepshuis ligt op een boerderij en is omgeven door een 100m2 groot groen terrein met weilanden vol bloemen en bomen.

3 Sterren Kinderen welkom Huisdieren welkom Lg 9 en meer Bungalow Wifi
vanaf
€ 872,-
Achenberg Klein Tirol

Achenberg Klein

Dit vrijstaande groepshuis is verdeeld over 3 verdiepingen en ligt tussen de bekende skidorpen Westendorf en Brixen im Thale. Je bewoont dit groepshuis geheel alleen. Er zijn 7 slaapkamers en het is uitermate geschikt voor grote families, vriendengroepen of verenigingen. Het groepshuis ligt op een boerderij en is omgeven door een 100m2 groot groen terrein met weilanden vol bloemen en bomen.

3 Sterren Kinderen welkom Huisdieren welkom Lg 9 en meer Appartement Wifi
vanaf
€ 732,-
Haus Brunn Tirol

Haus Brunn

Dit mooie en moderne vakantiehuis is geliefd door de ruime kamers en goede ligging. De vele activiteiten in de zomer en de winter maken een verblijf in dit vakantiehuis populair. Een heerlijk terras nodigt je in de zomer uit om te barbecueën en biedt in de winter genoeg ruimte om een sneeuwpop te bouwen. De dichtstbijzijnde kabelbaan naar Ski Welt Wilder Kaiser Brixenthal is slechts een paar

4 Sterren Kinderen welkom Huisdieren welkom Lg 9 en meer Appartement Wifi
vanaf
€ 379,-
Bergfreunde
AlpenReizen
koop-wandelspullen