Skip to main content
Chalet Jacky's Hütte 4 5 personen Tirol

Chalet Jacky's Hütte 4 5 personen

Chalet Jacky's Hütte is gelegen aan het begin van het wintersportdorp Hochkrimml, nabij de Filzstein skiliften (Filzstein gondel en de Filzstein sleeplift). Deze liften bieden toegang tot het prachtige en uitgerekte skigebied van de Zillertal Arena. Chalet Jacky's Hütte is een mooi chalet waar twee appartementen in zijn ondergebracht, en waarvan alleen het beneden appartement verhuurd wordt.

3 Sterren Logies 5 Personen 2 Slaapkamers Bungalow Wifi
vanaf
€ 1.252,-
Appartement Hochkrimml 108 4 personen Tirol

Appartement Hochkrimml 108 4 personen

Klein, maar gezellige chalet met een centrale ligging in Hochkrimml en in de buurt van de Duxeralm stoeltjeslift. De Platten-Gletscherblickloipe loopt langs het chalet. Bij goede sneeuwcondities is het mogelijk om terug te skiën naar het appartement. Appartement Hochkrimml 108 beschikt o.a. over een sauna (gezamenlijk gebruik, tegen betaling) en er is parkeergelegenheid. Broodjesservice is

3 Sterren Logies 4 Personen 2 Slaapkamers Appartement
vanaf
€ 1.292,-
Chalet appartement Wieser Top Krug 4 6 personen Tirol

Chalet appartement Wieser Top Krug 4 6 personen

Chalet Wieser ligt op een rustige maar gunstige locatie, bij de ingang van het wintersportdorp Hochkrimml. Het skigebied van de Zillertal Arena is te bereiken via de nabijgelegen skilift Filzstein (700 meter). Bij voldoende sneeuwval is het zelfs mogelijk om van en naar het chalet te skiën! Per ski is het centrum van Hochkrimml snel bereikbaar en te voet is dit ca. 1.5 km. Hier vind je o.a.

3 Sterren Logies 6 Personen 2 Slaapkamers Appartement Wifi
vanaf
€ 1.252,-